Moi Kochani, ten wpis pojawi sie automatycznie na moim blogu – jest zaplanowany do publikacji na 25.01.

Tutaj szczegoly podsumowania – link – http://rytualymatkiziemi.wordpress.com/poprzednie-rytualy/rytual-15-z-17-12-2013/

Jesli macie jakiekolwiek uwagi – prosze piszcie w komentarzach, podsumowanie otrzyma takze Biblioteka Narodowa w Warszawie w wersji

na DVD – nr ISBN 978-83-930160-6-8

i drukowanej – nr ISBN 978-83-930160-7-5

Sprawozdanie i podsumowanie

Rytualu XV z 17.12.2014

w ktorym

wg potwierdzen emailowych wzielo udzial

2.635 osob!!!

22d8d70c2c8ee16cc5669d4bd3bbd65f

Z moca anielskich wibracji i zapraszam na rytual XVI – zapisac mozna sie ponizej naciskajac link

Z moca anielskich wibracji i Milosci dla naszej Ziemi I jej mieszkancow Wasza Maria Bucardi

ps. z calego serca dziekuje za udzial w rytuale!!!

Informacje o mariabucardi

Jasnowidz Maria Bucardi mgr historii i dziennikarstwa na Uniwersytecie śląskim, Doctor h.c. of Angels Studies CCU Institute USA, prowadzi Akademię Omen Sententia, służy pomocą w trudnych sytuacjach życiowych. Mistrzyni Magii, Terapeutka, Arcykapłanka Rytuałów dla Matki Ziemi, Doradca, Jasnowidz, Wróżka, Autorka Książek i Filmów Prowadzę Akademię Sztuki Magicznej Omen Sententia. ❤ Jestem autorką wielu książek, artykułów i filmów z zakresu duchowości, magii, tarota i weganizmu. Od lat angażuję się w pomoc dla naszej planety, ludzi i zwierzat - walcząc w obronie gatunków zagrożonych wyginięciem. Niektórzy nazywają mnie terapeutką, psychologiem, dobrą wróżką, jasnowidzem, wiedźmą, szamanką, mistrzynią magii a inni Aniołem ... Możesz umówić się na termin ze mną przez email, chat, gadu-gadu, skype - by uzyskać moją pomoc, poradę, wsparcie duchowe w trudnej sytuacji i korzystać z mojego daru telepatii, uzdrawiania energią, kontaktu z Istotami Wyższymi m.in. Aniołami. E-Mail do mnie - maria.bucardi@gmail.com
Ten wpis został opublikowany w kategorii Ogólna i oznaczony tagami , , , , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

4 odpowiedzi na „Spoznione, ale nareszcie gotowe – Sprawozdanie i podsumowanie XV Rytualu dla Matki Ziemi

1. na rytual styczniowy…. znaczy się.

2. niestety, nie otrzymałam wskazówek na ten rytuał ;( do dzisiaj ubolewam.

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s