Moi Kochani, Najdrozsi Przyjaciele, Czytelnicy, Uczestnicy spotkan w pelnie ksiezyca dla dobra naszej Matki Ziemi, ponizej moje osobiste sprawozdanie z wczorajszego rytualu … Czekam na komplet Waszych przezyc, by podsumowac spotkanie i przygotowac kolejne za miesiac.

rytual_dla_matki_ziemi_35_bucardi1

Wczorajszy dzien uwazam za jeden z najpiekniejszych w moim zyciu, zdarzylo sie tyle wspanialosci i tyle pozytywnych energii otaczalo mnie przez caly dzien … Dzien ten mial rowniez ogromne znaczenie dla przyszlosci naszej Ziemi i to nie tylko poprzez nasz cudowny rytual.

35 spotkanie z przeslaniem 35.000 … ale cyt …

Rytual rozpoczelam okolo 15 minut przed 22.00 czasu polskiego, poprzez przywolanie Straznikow Zywiolow oraz moich osobistych -straznikow ochronnych, takze Archaniola Michala. Oltarz glowny wg wskazowki Sily Wyzszej – w czesci zawieral elementy z naszego wczesniejszego Rytualu Nowego Poczatku – byl wiec w tonacji fioletowej.

rytual_dla_matki_ziemi_35_bucardi12

Oltarz ochronny w kolorze czarnym i niebieskim. Otwarcie magicznego kregu, przywolanie Zywiolow, inwokacja sil opiekunczych (moich osobistych), stworzenie przestrzeni do rytualu i przestrzeni ochronnej.

Kadzidlo: mimoza oraz lawenda. Swiece naturalne z Ylang Ylang i mimoza. Wszedzie dookola w Magicznej Oazie kwitnace mimozy – o tym samym zapachu, co swiece i kadzidlo … Caly rytual, czas przed i po mial miejsce w niezwyklym aromacie mimozy.

rytual_dla_matki_ziemi_35_bucardi11

Suknia w kolorze rubinowym, bialy plaszcz, bizuteria naturalne zloto i granaty. Tym razem bez pierscieni ochronnych, tylko trzy zlote pierscienie magiczne, jeden z granatem. Rozdzka z drzewa migdalowego oraz dzwonek z czystego srebra, ktory towarzyszyl mi wczasie calego spotkania, wypelniajac okolice niezwykle pieknym srebrzystym dzwiekiem.

Tuz przed godzina 22.00 Sila Wyzsza wskazuje, by zmienic miejsce rytualu. Wychodze na wzgorze, gdy jestem na szczycie dzwony w wiosce ponizej wskazuja godzine 22.00 czasu polskiego (u nas godzine 21.00).

*

W momencie odczuwam Was Uczestnbikow, setki osob witaja sie ze mna, trwa to kilka sekund. Wokol mnie zebraly sie tym razem takze Istoty Natury, malenkie i troszke wieksze, okolo 30 lub 35, nie mialam jednak czasu, by je policzyc i nie bylo to az tak wazne. Kilkadziesiat sekund po 22.00 rozpoczal sie wlasciwy rytual. Moja postac urosla o kilkadziesiat metrow i skierowala jako pierwsze prosby do Wszechswiata o pomoc dla Ziemi. Nastapilo polaczenie z wyzszym organizmem oraz innymi. Wszechswiat odpowiedzial w specyficzny sposob. Obrazowo podobnie, jak tutaj:

rytual_dla_matki_ziemi_35_bucardi13

Z Wszechswiata spadaja na Ziemie tysiace malych swietlnych punktow, wielkosci pileczki od tenisa. W kolorze rozowym (Anioly rozowego promienia – milosci) a w drugiej czesci rytualu, takze w kolorze niebieskim.

Niektore kule swiatla trafiaja w ludzi i zmieniaja ich wnetrze a niektore delikatnie uderzaja w Ziemie. Ziemia pochlania energie. W tym momencie odczuwam przeslanie dla Ziemi, by energie zachowac i w postaci promieniowania przekazac dla niektorych otwartych ludzi, ktorych kula swiatla nie trafila w danym momencie.

*

Ludzie Ci, wypelnieni przekazana energia, otrzymuja zadanie uzdrawiania Ziemi oraz sile, by zmienic innych. W tym momencie Kochani przytocze badania zwane – efektem 101 malpy – gdy 100 malp nauczy sie czegos nowego, to nastepuje proces automatycznej zmiany sto pierwszej malpy i kolejnych setek, nawet, jesli sa od siebie oddalone tysiacami kilometrow, tzw. globalna swiadomosc danego gatunku. Dlatego tak wazne jest, by osiagnac okreslona liczbe „oswieconych” ludzi, wowczas automatycznie zmienia sie tysiace.

rytual_dla_matki_ziemi_35_bucardi

Czesc srodkowa rytualu – kosmiczna energia wypelnia w kolejnosci 3 wskazane centa energetyzcne w moim ciele – nastepnie przechodzi do Ziemi. Bardzo pieky moment rownoczestnego polaczenia z Wszechswiatem i Ziemia.

*

Wg wskazowki Sily Wyzszej schodze na rownine i dalsza czesc rytualu ma miejsce dokladnie tutaj pod drzewem oliwnym. W momencie, gdy znow lacze sie z Ziemia (przy zamknietych oczach) nagle niezwykle silne swiatlo oswietla moja twarz i okolice, to ksiezyc, ktory wylonil sie zza chmur, mial tak silne promieniowanie, jak nigdy dotad – efekt Zimego Ksiezyca 🙂

rytual_dla_matki_ziemi_35_bucardi14

Wszechswiat przekazuje zadania do Istot wewnatrz Ziemi – znanych jako „Black Goo“ oder „sentient oil“. Zadanie wyjscia na powierzchnie i przemiany Istot ludzkich.

Przez caly rytual dodatowo poprzez srebrzysty dzwiek – wibracje zawarte w dzwieku, wszelkie energie zostaly wyslane dookola mnie i do Ziemi.

*

Kobiecosc, zenskosc – sila zenska – moc kobiety. Ta czesc rytualu uwazam za niezwykle wazna i postaram sie poruszyc ja w przyszlosci w filmie lub sluchowisku. Stare kultury, zwiazane z Ziemia (Matka) w wiekszosci honorowaly kobiete, zenskosc np. Matriarchat. Istoty niszczace, ktore przybyly na Ziemie i stworzyly aktualne religie – wprowadzily Patriarchat potepiajac kobiete, np. religia katolicka – sredniowieczne upodlenie zenskosci.

W wyniku setek lat nowego ksztaltowania naszego myslenia, powstaly wszelkie wersje zmniejszajace (ponizajace) role kobiety (zenskosci). Pamietajmy, ze zarowno Ziemia, jak i Ksiezyc – sa zenskie! Gaja (gr. Γαῖα Gaía, Gḗ ‘Ziemia’, łac. Tellus, Terra) – w mitologii greckiej Ziemia-Matka. Księżyc (łac. Luna, gr. Σελήνη Selḗnē).

Wladza meskosci doprowadzila do odrzucenia kobiecosci w  samych kobietach, zamiast bronic zenskosci, kobiety w wiekszosci poddaly sie wladzy meskiej.

Zwrocmy uwage na obicnanie wlosow, przez mezatki, na przekonanie niektorych kobiet o koniecznosci stania sie mezczyzna (odnoszenia sukcesow w gospodarce czy polityce) … Temat znany i nie miejsce tutaj na szersze rozwazania…

Kazda z nas kobiet powinna sama zadac sobie pytanie, czy czuje sie w pelni szczesliwa – bedac kobieta? Czy jest swiadoma sily kobiecosci, ktora nosi w sobie? Czy jest swiadoma przywileju bycia kobieta? Czy czuje, jak wiele moze osiagnac, jak wiele moze zmienic wokol siebie przez to, ze jest wlasnie kobieta? Czy czuje, jaki olbrzymi wplyw ma na innych np. mezczyzn, synow, otoczenie.

W wiekszosci kobiety nie zdaja sobie sprawy z energii i sily, jaka w nich drzemie. Przez owa nieswiadomosc – staja sie ofiarami zycia i ofiarami np. mezczyzn.

W wyniku tego rytualu Wszechswiat przekazal nam kobietom, a takze pierwiastkowi zenskiemu w mezczyznach nowa swiadomosc. Jak wazna jest kobiecosc, zenskosc tutaj na Ziemi.

Brak szacunku do kobiety – przynosi brak szacunku do Matki Ziemi i odwrotnie wszelki patriarchat lub tworzenie z kobiety – mezczyzny – przynosi wyniszczenie Ziemi.

Celem jest: dla nas kobiet – zdac sobie sprawe jaka sila mieszka w naszej kobiecosci, zenskosci, ze to wlasnie my jestesmy w stanie zmienic Ziemie, ale nie stajac sie mezczyzna  lecz bedac w pelni kobieta!

Temat pozostawiam dla Was Kochane do dalszych przemyslen … Jaki wplyw ma Twoja sila kobiety na Twoj dom, na Twoje dzieci, na Twoja rodzine, jakie cechy kobiecosci daja Ci sile, uwaga nie mylic z sila meska.

Jestem kobieta – jaka sila mieszka we mnie?

Piekno, delikatnosc, zmyslowosc, otaczanie opieka slabszych (dzieci, istot), madrosc, wytrwalosc … Co jeszcze?

rytual_dla_matki_ziemi_35_bucardi15

To my kobiety mamy decydujacy wplyw na nasze zycie i otoczenie, kluczem do harmonii na Ziemi jest harmonia w nas, zadowolenie z bycia kobieta, przekonanie o tajemnicy, cudownosci jaka mieszka w nas…

*

Dalsza czesc rytualu – Aktywacja energii zenskiej dookola Ziemi – przekazanie sily, swiadomosci do kobiet, do pierwiastka zenskiego w mezczyznach.

*

Wracam do gainetu, tutaj dziekuje za pomoc i ochrone, uwalniam magiczny krag i spisuje moje doswiadczenia, ktorymi dziele sie w tej chwili z Wami.

*

Uwazam, ze rytual byl niezwykle wazny, a szczegolne przeslanie na temat kobiecosci – pozostawiam jako temat do dalszych przemyslen … By kazdy z nas – w spokoju – zastanowil sie  -jaki jest jego stosunek do zenskosci …

Jest to takze temat do przemyslen na temat nagromadzonej negatywnej karmy – nasze babcie, prababcie, czy zdawaly sobie sprawe z sily, ktora w nich mieszka, czy tez biernie poddawaly sie wladzy mezczyzn …  Nadszedl czas przywrocenia rownowagi – zarowno zenskosc, jak i meskosc musi byc w harmonii i milosci, wzajemnym szacunku, by powstal nowy swiat, swiat bez przemocy, wojen czy negatywnosci, czas szacunku i pelnego polaczenia z nasza Matka Ziemia i jej uzdrowienia.

Z moca milosci dla Was Moi Kochani, bo jesli wielu ludzi zrobi cos malego, to poruszy sie cos wielkiego …

Z moca anielskich wibracji Twoja Maria Bucardi
dr h.c. of Angel Studies, CCU Institute (USA)
mgr historii i dziennikarstwa Uniwersytetu Śląskiego

Informacje o mariabucardi

Jasnowidz Maria Bucardi mgr historii i dziennikarstwa na Uniwersytecie śląskim, Doctor h.c. of Angels Studies CCU Institute USA, prowadzi Akademię Omen Sententia, służy pomocą w trudnych sytuacjach życiowych. Mistrzyni Magii, Terapeutka, Arcykapłanka Rytuałów dla Matki Ziemi, Doradca, Jasnowidz, Wróżka, Autorka Książek i Filmów Prowadzę Akademię Sztuki Magicznej Omen Sententia. ❤ Jestem autorką wielu książek, artykułów i filmów z zakresu duchowości, magii, tarota i weganizmu. Od lat angażuję się w pomoc dla naszej planety, ludzi i zwierzat - walcząc w obronie gatunków zagrożonych wyginięciem. Niektórzy nazywają mnie terapeutką, psychologiem, dobrą wróżką, jasnowidzem, wiedźmą, szamanką, mistrzynią magii a inni Aniołem ... Możesz umówić się na termin ze mną przez email, chat, gadu-gadu, skype - by uzyskać moją pomoc, poradę, wsparcie duchowe w trudnej sytuacji i korzystać z mojego daru telepatii, uzdrawiania energią, kontaktu z Istotami Wyższymi m.in. Aniołami. E-Mail do mnie - maria.bucardi@gmail.com
Ten wpis został opublikowany w kategorii Ogólna. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

2 odpowiedzi na „Moje sprawozdanie osobiste z 35 Rytualu dla Matki Ziemi z dnia 25.12.2015 – sila zenska, sila kobiecosci

1. Hania pisze:

Przepiękne przeżycie….zatrzymałam się na chwilkę w całym moim zabieganiu ….przystanęłam by pomyśleć nad siłą kobiecości…
    Cudownie, że to spotkanie było takie pozytywne i pełne uzdrawiających energii.
    Buziaki Kochana Mario i dziękuję za to podsumowanie.

2. Joasia pisze:

Najdrozsza Mario, zaintrygowala mnie jedna rzecz w Twoim sprawozdaniu. Napisalas, ze Sily wskazaly Ci inne miejsce na przeprowadzenie rytualu…, to oczywiscie jest jasne, ale potem napisalas, ze wrocilas do swojego gabinetu i uwolnilas magiczny krag. To znaczy, ze najpierw go utworzylas w swoim gabinecie, nastepnie z niego wyszlas, zeby udac sie na miejsce rytualu, po czym znowu wrocilas… Mozna wyjsc w magicznego kregu i byc bezpieczna w innym miejscu? Prosze wytlumacz to… Sama po utworzeniu magicznego kregu, nigdy z niego nie wychodze, poniewaz mysle, ze nie bylabym bezpieczna, a poza tym, po powrocie do niego wydaje mi sie, ze moglabym wprowadzic razem z moja aura wiele innych zlych istot. Jak to jest. Pozdrawim cieplutko

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s